Kyss hvem du vil

I stedet for å blåse nytt liv i trenden Happy Slapping, har en gruppe franske studenter kommet opp med et langt mer kjærlig og ømt alternativ.

Der hvor Happy Slappere overfalt og slo fremmede mens de mobilfilmet det, snur StreetKisserne det hele på hodet og bytter ut volden med det de selv omtaler som ”urban mykhet” – i form av kyss.

StreetKiss går ut på å kysse en tilfeldig person du treffer på gaten, bussen, banken eller hvor du ferdes, filme det med mobilen og laste opp filmen på nettsider som for eksempel YouTube.

Konverter til PC
Ideen til de franske studentene virker langt bedre enn å skulle slå vilt fremmede, og endelig har man kanskje en grunn til å kysse den kjekke karen på bussen eller den søte snella på super’n. Film det hele selv, eller allier deg med en venn eller venninne.

For å delta i StreetKiss, kan det være greit å ha en måte å få vist frem filmen i etterkant. Enten kan du sende filmen som MMS, ellers kan det være greit å laste den over på datamaskinen og konvertere den fra .3gp (det vanligste mobilvideoformatet) til noe de fleste mediespillere klarer å spille av.

Dette kan du gjøre gjennom en rekke konverteringsprogrammer, som for eksempel Total Video Converter.
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen