Kurt Cobains aske stjålet

Det er usannsynlig at en auksjon av Cobains aske vil finne veien til eBay etter så mye oppmerksomhet. Ifølge Cobains enke, Courtney Love, er det mest sannsynlig at en tidligere venn står bak det noe uvanlige tyveriet.

Courtney Love er hjemsøkt av skandaler.
Courtney Love er hjemsøkt av skandaler.

Courtney er blitt suicidal

Asken ble oppbevart i en rosa bjørne-formet håndveske, godt gjemt i Loves garderobe. Love er veldig oppskaket i kjølvannet av tyveriet:

- Jeg kan ikke tro at noen ville ønske å ta Kurts aske fra meg. Det gjør meg kvalm, og akkurat nå er jeg suicidal. Hvis jeg ikke får den tilbake vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre.

Cobain-skandaler

Mesteparten av Cobains aske ble spredd utover et buddhisttempel i New York, og noe i Wishkah-elven i Washington. Love hevder dog at hun beholdt en liten del for seg selv, som var en godt bevart hemmelighet før nå.

- Det var alt jeg hadde igjen av ham, forteller Love til News of the World.

Den skandaleomsuste Love har vært ute en vinternatt før, og allerede i mars hevdet hun at noen hadde misbrukt Cobains identitet med den agendaen å prøve å svindle over 200 dollar fra arven hans. Og i likhet med det nylige tyveriet mente hun også da at noen hun kjente sto bak ugjerningen.

Kommentarer (15)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen