Kondom til mobilen

Hvor mange mobiltelefoner har ikke endt sine dager på bunnen av fulle ølglass? Vi har med oss mobiltelefonene nesten over alt. Selv om de fleste prøver iherdig å beskytte mobiltelefonen sin mot fukt og smuss, går det mange ganger ikke helt etter planen.

Er mobiltelefonen din en notorisk ulykkesfugl, kan du nå hjelpe den på vei mot en tryggere hverdag. Neste gang du tar mobiltelefonen med til et lite mobilvennlig sted og vil forsikre deg om at den fortsatt lever når du er tilbake, kan du rett og slett tre på den en mobilkondom.

Produktet har fått navnet Skins, og skal fungere nettopp som et hudlag til mobiltelefonen: vanntett og fleksibelt. Skins tres ganske enkelt utenpå mobilen, og knytes i enden.

I følge nederlandske Belcompany, som introduserer produktet, er Skin så vanntett at du kan ta med mobiltelefonen i dusjen. Regnvær, malingspann eller siklende spedbarn er heller ikke lenger noen trussel.

Skins er gjennomsiktig, og lar deg bruke telefonen på vanlig vis. Lyden skal heller ikke forverres av mobiltelefonens hudlag.

Du får Skins i tre farger; rosa, gul og blå. I følge Computerworld inneholder én pakke Skins seks mobilkondomer, og koster drøye 30 kroner.

(Kilder: Computerworld)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (12)

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex, 10GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen