A50 til venstre, A70 til høyre

Kjølernytt fra Corsair

Hardware.no/Hannover: De hyperaktuelle nyhetene er det langt i mellom på årets Cebit, men det betyr ikke at vi sliter med å finne lanseringer. Corsair utvider nå ditt kjølersortiment, som inntil nå bare har bydd på vannbaserte løsninger.

I hver sin klasse

Under Cebit kunne Corsair vise frem to prototyper av de kommende luftkjølerne A50 og A70. Sluttproduktet vil få noen endringer, men disse skal bare være av den visuelle typen som ikke skal påvirke termisk ytelse eller støynivå.

A50 er en ganske så normal tårnkjøler. Den består av tre 8 mm tykke varmerør, som kommer i direkte kontakt med prosessoren. En 12 cm bred vifte er festet til aluminiumsfinnene med vibrasjonsisolerte fester.

A70 er entusiastmodellen, og skal konkurrere med Corsairs egne vannkjølingssett H50. Kjøleren kommer med hele fem varmerør på 8 mm, som også er i direkte kontakt med prosessoren. Antallet vifter er også doblet, om man sammenligner med A50. De to modellene vi i dag har sett skal begge støtte alle moderne sokler på både Intel- og AMD-platformen.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen