Ingen salgsboom for PSP

Den 1. september ble Playstation Portable endelig lansert her i Norge. Nå har det gått en uke siden den beryktede spillkonsollen fra Sony entret butikkhyllene, og med alle forventningene i forkant av lanseringen skulle man tro at den har solgt i bøtter og spann.

Det store salget har derimot latt vente på seg. Flere forhandlere som ComputerWorld har vært i kontakt med rapporterer om et skuffende salg.

- Vi har trodd at vi kunne selge mye mer enn det vi har gjort. Nå tror jeg heller ikke at det er en maskin som vil ta av. Trolig vil den selge jevnt og trutt, sier en som ønsker å være anonym.

Mye av skylden for det sviktende salget legges på prisen som har havnet på hele 2500 kroner. Dette har ført til at det er flere voksne enn ungdommer som kjøper. Med tanke på at det er ungdommen som er selve målgruppen til konsollen, er det kanskje ikke så rart at salget går tregt.

PSP under juletreet
Trond Bentestuen i Expert er derimot optimist, og tror PSP vil få sitt store gjennombrudd når vi senere i år skal ut og handle julegaver.

- Det ruller og går, men vi forventer ikke den store boomen før til jul. Det er ingen tvil om at dette blir årets julegave. Vi selger nok ekstremt mye i november og desember, sier han til ComputerWorld.

(Kilde: ComputerWorld)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen