Ingen røyk uten batterier

Det kinesiske selskapet Golden Dragon Ltd. har kommet med nok et hjelpemiddel som skal få den nikotinavhengige til å stumpe røyken. Denne gangen er det en elektronisk røyk, populært kalt e-sigarett.

Ser ut som en sigarett

E-sigaretten ser ut som og oppfører seg som en vanlig sigarett. Den er utstyrt med batterier og leverer nikotin til brukeren, samtidig som den ryker slik du forventer deg av en sigarett. I følge utviklerne skal den likevel være sunnere enn normale sigaretter.

- Den føles som en sigarett, ser ut som en sigarett, den gir til og med fra seg røyk. På mange måter føles det som å røyke på ordentlig, sier Scott Fraser, visepresident i Golden Dragon, til Reuters.

Bytte ut en vane med en annen?
Mens andre selskaper satser på tyggegummi og plaster, går man her nye veier. Produktet er allerede til salgs i Kina, Israel og Tyrkia, men det spørs om det vil komme til det norske markedet med det første.

Om det å ty til andre avhengighetsskapende midler for å få slutt på én vane er den beste løsningen skal vi ikke uttale oss om. Men e-sigaretten kan virke som den perfekte dings for å tre inn i, og ikke nødvendigvis ut av, røykens verden.


Kilde: Reuters

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen