Ikke Spotify på mobilen lenger

Så lenge var Adam i paradis; Droidify er ikke lenger tilgjengelig.

For under et døgn siden publiserte vi en test av Droidify. En applikasjon som ga tilgang til Spotify på Android-mobiler. Den uoffisielle tjenesten er helt enkelt genial, selv med sine problemer. Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før hele tjenesten ble fjernet.

Ble enige
Spotify har tydeligvis en del begrensninger i sin avtale med plateselskapene, og Droidify skal ha brutt disse. Selskapet tok derfor kontakt med utvikleren bak tjenesten og ba ham om å fjerne den fra Android Market.

- Snakket nettopp med Gustav i Spotify og vi ble enige om at jeg skulle fjerne Droidify fordi den bryter Spotifys avtaler med plateselskapene, sier Droidify-utvikleren Oskar Grenholm på Twitter.

Beklager problemet
Nå beklager Spotify at de måtte gå til dette skrittet ovenfor de som faktisk gikk ut og betalte for Premium-løsningen til musikktjenesten.

- Vil beklage til alle de som oppgraderte til Premium for å bruke Droidify. Vær tålmodige. Vi jobber hardt med å få en offisiell Spotify-klient ut på markedet, sier Gustav Söderström i Spotify Mobile på Twitter.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen