Test

I&S 981 servertower

 

For den gjennomsnittlige nordmann er neppe kabinettet særlig interessant ved kjøp av PC; Hvem har ikke hørt folk referere til kabinettet som "harddisken"? For entusiaster og profesjonelle er saken naturligvis en helt annen.

Entusiasten er gjerne opphengt i detaljer som plass til vannkjøling, muligheter for casemodding og liknende. Den profesjonelle er gjerne mer opptatt av funksjonalitet, tilgjengelighet, om kabinettet er servicevennlig og så videre. For begge kategorier er nok utseende også av betydning, selv om den IT-ansvarlige neppe vil innrømme det uten videre...

I denne omgang skal vi ta en titt på et servertower fra Image & Shapetek. I&S har vært i markedet svært lenge og servertowerne deres er etter hvert velkjent, både i entusiastmarkedet og blant profesjonelle. I&S sine kabinetter har for øvrig vært kjent for et strøkent design sammenliknet med mange konkurrerende produkter.

Dagens testkandidat er for øvrig mistenkelig likt modellen 916XPSS fra samme produsent, som vi testet for over syv år siden.

Takk til Microplex.no som sendte I&S 981 servertower til test.

Image & Shapetek EYE-981SC   Les mer »

Kommentarer (27)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen