Hva med en rosa GPS?

Denne saken er skrevet av vår samarbeidspartner GPS.no.


Novogo ble introdusert på det norske markedet i fjor, gjennom den norske importøren Jensen Scandinavia. Ifølge produktansvarlig Volker Kluge la de opp til en relativ beskjeden introduksjon av Novogo i fjor, for å ha tid til å bygge opp en skikkelig supportorganisasjon.

I år øker de satsningen på GPS, og Novogo vil i 2007 bli tilgjengelig gjennom store forhandlere som Telehuset, Netshop og Expert.

S-serien består av totalt 4 ulike modeller, alle med samme utseende og vekt. Spesifikasjonene varierer fra den rimeligste modellen S300 som leveres med kart for Skandinavia til S900BT som er et kraftig navigasjonssystem med kart for hele Europa, blåtann handsfree og TMC-mottaker.

Alle modellene baserer seg på SiRFStarIII og benytter navigasjonsprogramvaren fra iGo, samme programvare som finnes i navigasjonssystemene fra Mio. Alle modellene har (naturligvis) norsk stemmeguiding.

De nye modellene vil være tilgjengelige på markedet i løpet av februar/mars i år. Vi vender naturligvis tilbake med en test av serien.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen