Husker håndtrykket

Mens de fleste dingser er beregnet på teknofile menn i alderen 18-30, kommer MIT nå med en nyvinning som nok vil friste de fleste forretningsfolk med stresskoffert og dyr dress. Armbåndet iBand husker håndtrykk, og sørger for at du husker navnet på personen du trykker hånden til.

Situasjonen er sikkert kjent for flere. Firmaet ditt skal inngå en millionkontrakt med en stor leverandør. Men i det du skal hilse på toppsjefen i selskapet, kommer du til å huske feil navn, og kaller ham Kåre istedet for Arne.

Det er nettopp slike situasjoner iBand skal forhindre. Ved å lagre informasjon i armbåndet på deg selv, kan du sende din kontaktinformasjon til motpartens iBand, og visa versa. Skulle du dermed glemme en viktig detalj om motparten midt under forretningslønsjen, kan en rask titt på iBand redde deg fra en kostbar blunder.

Dessverre, iBand er kun en prototype, og er enda ikke et salgsprodukt. Dermed kan du ikke kjøpe iBand i butikkene. Men noe sier oss at teknologien er langt fra uaktuell for mange, og at iBand-løsningen raskt kan bli en storselger i fremtiden.

(Kilder: Gizmodo)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen