(Dette er en annen toppmodell, Huawei P2). (Bilde: Huawei.)

Huawei har lansert sin første åttekjerners telefon

Men den er ikke noe fartsmonster av den grunn.

Huawei har lansert sin første telefon med åtte kjerner, Huawei Glory X3. I noen områder vil denne gå under navnet Honor X3. Telefonen ble for øvrig lansert sammen med en søstermodell, Honor/Glory C3.

Glory X3 får en 5,5 tommers skjerm, og går dermed akkurat inn i phablet-kategorien. Den vil få et 13 megapikslers hovedkamera og et frontkamera på 5 megapiksler. I tillegg kommer et batteri på 3000 mAh og muligheten til å utstyre telefonen med to sim-kort.

Ikke noe monster på ytelse

Den største nyheten med denne telefonen er selvfølgelig at den har åtte kjerner under panseret. Men det betyr ikke at den er den kraftigste telefonen på markedet. Tvert imot. Tar du fra hverandre telefonen finner du nemlig en MediaTek MT6592. Denne brikken har riktignok åtte kjerner på 1,7 GHz som jobber parallelt, men de er alle av typen Cortex-A7. Dette gjør at ytelsen tilsvarer den firekjernede Snapdragon 600 – som kjent ikke den kraftigste brikken på markedet.

Telefonen er imidlertid ventet å ha en relativt lav pris. Dersom du vil kunne skryte av å ha en ekte åttekjerners telefon uten å tømme lommeboka, er dette kanskje et alternativ for deg.

Dette er ikke Huaweis første phablet:
Ta en titt på produsentens andre kjempe på 6,1 tommer! »

(Kilde: Phonearena)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen