Hovedkortet måler blodtrykket


(Bilde: X-bit labs )

Fra før av klarer moderne hovedkort det aller meste når det kommer til diagnostikk og feilsjekking av seg selv, men til nå har veldig få hovedkortprodusenter tenkt på de som faktisk benytter produktene deres. Nå utvider derimot Gigabyte de diagnostiske ferdighetene til hovedkortene sine - med en blodtrykksmåler for mennesker.

Nettstedet X-bit labs melder at Gigabyte sitt nyeste hovedkort, Gigabyte GA-8PENXP, kommer med blodtrykksmåler. Dette festes kanske enkelt til for eksempel håndleddet og programvaren som følger med kan så fortelle deg om det er på tide å spille litt roligere spill fremover.

Hovedkortet med blodtrykksmåleren er antakelig ment å gjøre livet på verdens mange legekontorer enklere - siden legen slipper å bruke den klassiske pumpen og får resultatene av blodtrykksprøver direkte inn i PC-en sin.

Ellers er GA-8PENXP-hovedkortet et ganske streit sokkel 478-kort basert på i865P-brikkesettet. Dermed har det støtte for FSB opp til 800 "MHz", Hyper-Threading og doble DDR400 minnekanaler.

Det er for tiden ukjent om Gigabyte har planer om å inkludere feilrettingsfunksjoner i tillegg til feilsjekkingen.

(Kilde: X-bit labs)

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen