Hotmail med større kontoer

Lovnaden om å oppgradere Hotmail-kontoer kom rett etter at Google begynte beta-testingen av sin Gmail-tjeneste. Gmail tilbyr 1GB lagringsplass for alle brukerene, mot fremvisning av tekstannonser som er relevante til innholdet i e-posten du ser på. Hotmail viser også reklame til leseren, men ikke ved å la en datamaskin tolke innholdet i e-posten din.

Det er flere titalls millioner Hotmail-brukere, og det er derfor naturlig at Microsoft begynner å oppgradere de eldste aktive kontoene først. Dersom du er villig til å betale for Hotmail-kontoen din, kan du få så mye som 2GB lagringsplass, og samtidig bli kvitt reklamen. Dette vil koste deg $20 i året.

Yahoo! har også komt med lignende tilbud til sine e-postbrukere, og tilbyr nå gratis kontoer med 100MBs lagringsplass. Men det mest fristende alternativet, Google Gmail, er fremdeles i betatesting, og det krever en invitasjon for å få konto der. Slike invitasjoner blir gitt bort på mange nettsteder og forum, og noen invitasjoner har blitt solgt for relativt høye summer på auksjonsnettsteder.

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen