Test

Hodetelefoner for enhver smakHodetelefoner finnes i dag mange varianter og størrelser. Som på så mange andre felt i den elektroniske verdenen har det foregått en spesialisering i takt med de mange ulike bruksområdene. Vi har i første omgang sett på et lite utvalg av ulike stereohodetelefoner .

Formålet med denne testen er å finne en hodetelefon som er fleksibel og passer til variert bruk. Med andre ord er det ikke sikkert at vinneren av testen er best i alle mulige situasjoner.

Det er umulig å teste alle hodetelefonene som er ute på markedet i dag. Vi har i første omgang valgt ut litt forskjellige typer. Senere kan det hende vi kjører mer spesialiserte tester, f.eks. sammenlignende test av hodetelefoner med mikrofon (hodesett), eller tester av sett med bare lukkede klokker.

Hodetelefonene vi har testet har vært av typen øreplugger, og åpne og lukkede klokker. De fleste av disse har vært sammenleggbare, og en del av dem har hatt ulike former for lydisolasjon – altså en måte for å minimere lydlekkasjen inn og ut av hodetelefonene.

Takk til Komplett.no som lånte oss produktene til test.

Koss Porta Pro

Creative EP-330

Koss PRO 3AA

Sennheiser PXC 250

Koss The Plug

Creative HQ-1700 Foldable

Koss Porta Pro   Les mer »

Creative EP-330   Les mer »

Koss PRO 3AA   Les mer »

Sennheiser PXC 250   Les mer »

Koss The Plug   Les mer »

Creative HQ-1700 Foldable   Les mer »

Kommentarer (70)

Forsiden akkurat nå

Til toppen