TAG Heuer-mobilen kommer i mange variasjoner. (Bilde: TAG Heuer)

Her er TAG Heuer-mobilen

Telefonen har naturligvis klokke på toppen. (Foto: Ukjent)
Telefonen har naturligvis klokke på toppen. (Foto: Ukjent)
Det går for det meste i metall og lær.
Det går for det meste i metall og lær.

I fjor høst ble det kjent at klokkeprodusenten TAG Heuer ville hive seg inn i mobilmarkedet. Den sveitsiske produsenten er kjent for å lage dyre armbåndsur, og det er ingenting som tyder på at mobilene blir direkte billige heller.

De første bildene og spesifikasjonene har nå dukket opp, og det kan se ut til at TAG Heuer-mobilen blir en god konkurrent til Vertu, som lager noen av verdens mest eksklusive mobiler.

Metall og lær

Telefonen ser ut til å være laget utelukkende i metall og lær. Skjermen skal være 1,9 tommer stor, og ha 240 x 320 pikslers oppløsning, med safirglass som beskytter mot riper og annen juling. Telefonen har også en OLED-skjerm på toppen som viser tiden.

Under panseret skal det ifølge ryktene befinne seg et to megapikslers kamera, Bluetooth og mediaspiller.

Ingen lavprismobil

Og prisen? Fra 3400 til 3900 euro, eller 27 000 til 31 000 kroner, avhengig av hvordan du tilpasser mobilen, som for eksempel om du skal ha en annen type skinn.

TAG Heuer-mobilen skal komme i salg i løpet av juni, men det er ikke kjent hvorvidt den skal selges gjennom egne nettsider eller via urmakere eller andre distribusjonskanaler.

(Kilder: Journaldugeek.com, Engadget.com)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen