Her er Playboy-mobilen

Ifølge en pressemelding fra mobilselskapet Virgin Mobile er dette første gang det verdensberømte mannfolkbladet låner ut merkevaren og modellene sine til et mobilselskap.

Virgin og Playboy har valgt å benytte en Samsung X680 til oppgaven. Telefonen kommer med tre videofilmer og ti bilder av utvalgte playboymodeller, samt den berømte playboylogoen i bakgrunnen.

Noe for damene?
Det hevdes at telefonen henvender seg til begge kjønn, men det spørs om du får din bedre halvdel til å kjøpe akkurat det salgsargumentet der.

Med på kjøpet følger det i hvert fall et lite halssmykke med - og vi siterer - ”det tidløse glamouremblemet for alt som er sexy”. Eller den lille tegneseriekaninsilhuetten, om du vil.

Playmo-menn?
Enkelte vil kanskje hevde at telefonen først og fremst retter seg mot playmo-menn, og at et betegnende navn på nyvinningen ville vært Playmobil.

Sikkert er det i hvert fall at telefonen lanseres i Frankrike, landet enkelte ynder å omtale som kjærlighetens høyborg. Tiden vil vise om norske plastkarer skriker til seg det samme tilbudet.
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen