Shadowmite

Her er Palms neste Treo

Det har nå dukket opp bilder av det som ser ut til å være neste modell i Palms Treo-serie. Telefonen har fått kodenavnet "Zeppelin". Kodenavnet er for øvrig det samme som ble brukt på den mystiske modellen som visstnok brukes til å teste Palms kommende operativsystem: Nova.

Noe nytt Palm OS skal imidlertid ikke Zeppelin ha. Det offisielle navnet på telefonen ser ut til å bli Treo 800, og operativsystemet er Windows Mobile 6.1 Professional, som er Microsofts plattform for telefoner med trykkskjerm.

Skjermen skal ha en oppløsning på 320 x 320 bildepunkter, noe som betyr at den er helt kvadratisk. Telefonen har ellers GPS, fulltastatur og ellers det meste av teknologi. Den minner egentlig veldig om Samsungs profftelefon I780, noe som ikke er negativt.

Palm er hemmelighetsfulle rundt den kommende Treo-modellen, så det eksisterer foreløpig ikke flere detaljer. Palm har imidlertid bekreftet at de skal lansere flere Windows Mobile-modeller i sommer, så det er ikke umulig at telefonen dukker opp da.

(Kilder: Shadowmite, Phonemag)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen