Her er mobilklokka

Det Australske firmaet SMS Technology har laget en komplett klokkemobil som kan det meste en vanlig mobiltelefon kan.

M300 er en trebåndstelefon – noe som betyr at den selvsagt kan brukes i Norge. Den er vanntett, har høytalerfunksjon, Bluetooth 2.0, integrert antenne, USB-port, mp3-spiller og en pitteliten fargeskjerm.

Snakk til armen
Du kan selvsagt ringe med M300, men med mindre du vil bruke høytalerfunksjonen trenger du et Bluetooth-hodesett. I tillegg til å ringe, kan du ifølge selskapets nettsider også fint trykke avgårde tekstmeldinger.

Det er ikke noe tastatur på den velse klokkemobilen, men i stedet er skjermen trykkfølsom. Vi antar at det er her du skal klemme fra deg varme hilsener og kjappe beskjeder i form av SMS.

Taletiden er på 200 minutter og klokka kan stå på i 80 timer uten lading. Ganske mye dårligere batteritid enn de fleste klokker og de fleste mobiltelefoner vi har vært borti, men så er det tross alt en hybrid mellom de to.

Du får klokka i lys pastellblå og rosa, babyblå og rosa, marineblå, rød, gul, sort, grå og en farge produsenten kaller electric blue. Telefonen kan bestilles på selskapets hjemmeside, og det ser ut til at de klarer å finne veien helt til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen