Her er Meego på surfebrett

I februar i år slapp Nokia og Intel nyheten om at de jobber sammen om en ny mobilplattform. Denne heter Meego, og skal støtte flere maskinvarearkitekturer. I praksis betyr det at utviklere skal kunne lage programmer som fungerer på ulike enheter som har Meego i bunnen. Arkitekturen er for øvrig basert på åpen kildekode.

Nå har Meegos utviklere lagt ut en ny video av plattformen på nettet. Denne viser en prealfa-versjon av Meego for surfebrett. I videoen navngis denne eksakte plattformen for "Meego 1.1 for tablets".

Videoen viser godt hvordan Meego kan komme til å se ut på surfebrett som får denne plattformen i fremtiden. Blant annet kan du se oppgavebehandlingen i Meego, som gir deg muligheten til å selv bestemme om du vil lukke programmer i hvert enkelt program, eller om du vil lukke de via en oppgavelinje senere.

Nytt surfebrett?

Det spekuleres i tillegg på om enheten som brukes i demonstrasjonsvideoen er et nytt surfebrett fra Nokia, nemlig et ved navn Z500. I følge Mobil.se skal denne enheten ha en skjerm på mellom syv og ni tommer.

Under kan du se hele demonstrasjonsvideoen.

(Kilde: Mobil.se)

Kommentarer (13)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen