(Bilde: Apple)

Her er de nye skrytevideoene fra Apple

Se hvordan Mac Pro lages, og hvor tynn iPad Air er. 

Apple slapp drøssevis av nye produkter på tirsdag, og som vanlig har de også laget en rekke promoteringsvideoer for å vise frem de nye produktene på best mulig måte. 

Den første videoen Tim Cook spilte av under pressevisningen består av drøssevis av klipp som viser ulike måter Apples nettbrett brukes i hverdagen. 

Den neste videoen er klassisk Apple-stoff. Dette er selve promovideoen til det nye nettbrettet iPad Air, og begynner som vanlig med et klipp av sjefsdesigneren Jony Ive.

Akkurat som vanlig snakker han om hvor tynn og lett og kraftig Apples nye nettbrett er, omtrent på samme måte han har gjort de siste årene, på alle iPhone- og iPad-lanseringene. 

Som om det ikke var nok med to promovideoer, har Apple også laget en reklamefilm for iPad Air. Det meste av reklametiden går til å filme en blyant, kun for å avsløre det tynne nettbrettet helt mot slutten.

Kjenner du forresten igjen stemmen? Det er skuespilleren Bryan Cranston, hovedrolleinnehaveren i den kritikerroste serien Breaking Bad, som har blitt leid inn av Apple til å fortelle om det nye nettbrettet. 

Og til slutt, uten å ha noen tilkobling til Apples nettbrett: Skapelsen av Mac Pro.

Norge er et av landene som får Apples nye nettbrett først: 
Her er splitter nye iPad Air »

(Kilde: YouTube via Macrumors)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen