Cooler Master HAF XB (Bilde: Cooler Master)

Her er Cooler Masters nye «kjølekube»

Slipper nytt kabinett for liggende hovedkort.

Cooler Master slipper nå et nytt kabinett i sin HAF-serie (High Air Flow). Den nye modellen, HAF XB, bryter med sine brødre når det kommer til utseende. For mens HAF 932 Advanced, HAF 912 Plus og HAF X er utformet i tradisjonell tårnform, er HAF XB konstruert som en kube.

Gode kjølemuligheter

Det nye kabinettet fra Cooler Master støtter hovedkort opp til ATX-størrelse, og har gode muligheter for kjøling. Blant annet er det plass til en 200-millimeters vifte i toppen av kabinettet, mens fronten kan fylles med to 120 millimeter store vifter. Bak i kabinettet er det plass til en 120-millimeters vifte, samt to vifter på 80 millimeter.

Skal du bruke kabinettet til vannkjøling har du plass til en 240-millimeters radiator i fronten, og en 120 millimeter stor radiator bak i kuben.

Bra med plass

Selve kabinettet måler 44,2 centimeter i bredden, 33 centimeter i høyden, og 42,3 centimeter i dybden. Kuben har plass til dobbelt opp med grafikkort, dersom du skal kjøre dem i SLI eller CrossFire.

Det er videre plass til to 5,25-tommers enheter, to vanlige 3,5 tommer store harddisker, og inntil seks 2,5-tommers enheter. To av brønnene har Hot Swap-funksjon fra fremsiden av kabinettet.

HAF XB er utstyrt med håndtak på hver side, slik at transportering skal være enkelt, selv om vektnålen stopper på 8,2 kilo. Dessuten sikter Cooler Master seg inn på entusiaster og overklokkere, ved at du kan ta av hele skallet og bruke det resterende kabinettet som en testrigg.

Kabinettet er forventet i salg i slutten av november, og vil ifølge Sweclockers få en pris på rundt 750 norske kroner i Norden.

(Kilde: Sweclockers, Techpowerup)

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen