Windows Store byr på mange apper som er verdt å prøve ut.

Har du oversett disse appene?

Disse «Metro»-appene er verdt en ekstra titt.

For å i større grad appelere til brukere av enheter med berøringsskjerm, satset Microsoft stort på sine «Metro»-apps i Windows 8. Operativsystemet og Metro-appene, eller flisene som de nå er omdøpt til, ble imidlertid ikke spesielt godt mottatt av flere ved lanseringen. Fullskjermappene var  få i antall og ribbet for funksjoner. Tradisjonelle Windows-programmer ble derfor manges førstevalg da de gjorde jobben langt bedre bare en var litt stødig med fingren på berøringsskjermen.

Det nærmer seg nå toårsdagen for Windows 8-lanseringen, og siden den gang har Windows 8.1 kommet til, en oppdatering som brakte med seg en langt mer sømløs veksling mellom Windows-programmer og fullskjermapper. Microsofts appbutikk, Windows Store, har på denne tiden dessuten vokst seg stor, og har i dag flere fullvoksne apper som gjør ting som tradisjonelle skrivebordsprogrammer slettes ikke kan. 

Vi tok en runde i Windows Store, og der fant vi apper som beriket og forenklet datahverdagen vår, uavhengig av om vi brukte berøringsskjermen på laptopen vår eller musen på skrivebordsmaskinen. Som de hardbarkede skrivebordssliterne vi normalt er, tenkte vi at flere burde vurdere å gi de utskjelte appene en ny sjanse. Det gjorde vi, og ble positivt overrasket – og hvis du også tør å prøve har vi her samlet noen tips til apper du kan starte med.

Les kommentarene (15)

Microsoft Windows 8.1 Norsk OEM   Les mer »

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen