Happy Valentines med Nokia

Den finske giganten leverer nå modellene 6610 og 6650 i en romantisk gaveboks, som i tillegg til en telefon er proppet med sjokolade. Formålet med den noe spesielle innpakningen er at man skal kunne gi en både teknologisk og velsmakende gave til sin kjære den 14. februar, også kjent som Valentines Day.

Gavepakken selges foreløpig kun i Japan, så det blir nok en smule vanskeligere å imponere en mobilavhengig kjæreste her til lands. For de som tror at dette er en gave som kunne slått an hos sin utkårede er det på den annen side ikke noe problem å lage en tilsvarende gave på egen hånd.

Også på Nokias amerikanske nettside reklameres det for produkter som kan gis i Valentines-presang. Disse kommer riktignok uten konfekt og rosa gaveeske, men budskapet er det samme; På Valentines Day er det Nokia som gjelder.

Tidligere har vi blant annet sett at Nokia har betalt utvalgte mennesker for å bruke spilltelefonen N-Gage offentlig for å spre blest omkring enheten. Man kan ikke akkurat anklage produsentens markedsavdeling for å være ukreativ.

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen