Hannibals opprinnelse på kino

Thomas Harris, som har skrevet bøkene om Hannibal Lecter, har også skrevet denne filmen og boken. Kannibalsuksessen begynte i 1991 med Jodie Foster og Anthony Hopkins i rollene i filmen ”Nattsvermeren”. I filmen sitter Lecter (Hopkins) i fengsel, og hjelper en FBI-agent (Foster) med å finne en seriemorder.

Sagaen fortsetter

”Hannibal” kom ti år etter, også denne gang med Hopkins i rollen som Lecter. Denne gangen utspilte historien seg etter at han hadde klart å stikke av fra fengsel.

I 2002 kom "Red Dragon", som begynner med der Lecter første gang blir arrestert, og hvor han også hjelper til i en jakt på en seriemorder.

Begynnelsen

I "Hannibal Rising" møter vi Lecter i tre faser i livet hans, først som barn i Litauen, så ti år i England og til slutt hans tid i Russland før han blir fanget, som vist i "Red Dragon".

Han overlever en blodig andre verdenskrig, der østfronten dreper hans familie. Lille Hannibal overlever, og drar til Frankrike, der han bor hos en gammel tante. Han finner senere de som drepte familien, og begynner snart å finne ut sin egen natur.

I rollen som Lecter finner vi Gaspard Ulliel ("Paris je t`aime").

Norsk kinopremiere er 16. februar.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen