Gratis dataoverføring

Den danske siden Euploader.com er et alternativ til dem som ikke har datakabel eller Blåtann, men som likevel kunne tenke seg å kopiere over programmer, ringetoner og lignende til telefonen sin. Alt man trenger er wap-funksjon.

Konseptet er enkelt. Euploader.com er en side hvor man kan laste opp bilder, ringetoner, java-programmer og annet. Når man er ferdig å laste opp det man vil overføre til telefonen får man en wap-adresse med en tilhørende ID-kode og kan gå rett på nett med wap-funksjonen til telefonen og laste det ned.

Man kan laste opp 1 MB om gangen til Eupload, noe som holder til en god del bilder og ringetoner. Filene man laster opp blir imidlertid automatisk slettet fra serveren etter en time hvis man ikke henter dem. Tjenesten skal være helt gratis - hvis man ser bort i fra prisen det det koster å være online selvfølgelig.

Vi kan ikke si annet enn at dette virker som et generøst tilbud, og vi vil anta at mange kommer til å benytte seg av tjenesten framover. Mer informasjon her.

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen