Google Dokumenter blir lagringsplass

Søkegiganten har åpnet for at brukerne skal kunne bruke Google Dokumenter til å laste opp og lagre flere filtyper, ikke bare dokumenter. Dette inkluderer blant annet bilder, musikk og ZIP-filer.

Google har også økt grensen for enkeltfiler, og man skal nå kunne laste opp filer på opptil 500 MB for Microsoft Word-dokumenter, og 10 MB for Powerpoint-presentasjoner. Grensen for andre filer skal bli 250 MB.

Foreløpig maksimumgrense for lagring på Google Dokumenter skal ifølge nettstedet cnet.com settes til 1 GB. Brukerne skal riktignok kunne oppgradere, men dette blir ikke gratis.

Den nye lagringsmuligheten skal gjøres tilgjengelig i løpet av de neste ukene, og Google har planer om å lansere programmeringsgrensesnitt som skal gjøre det mulig for utviklere å lage egne programmer som er tilrettelagt for bruk av Google Dokument som ren lagringsplass.

Det kan nevnes at brukere av e-posttjenesten Gmail har lenge hatt muligheten til å bruke tjenesten som en ren lagringsplass, og her får man over 7 GB lagringsplass å rutte med – les mer i vår oversikt.

(Kilde: Cnet, Google)

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen