Google-OS og Iphone får Office

Quickoffice er på vei til Android.
Quickoffice er på vei til Android.

Stadig flere hiver seg på den nye Android-plattformen for smarttelefoner. Sist ut er Quickoffice, som lager Office-kompatibel programvare til smarttelefoner. Med Quickoffice på Android kan man lese og redigere Microsoft Office-dokumenter.

Les mer om Google Android »

Quickoffice finnes i dag til smarttelefoner med S60, UIQ, og Palm OS, og med Android-støtte på vei sikrer utviklerne seg en fortsatt sterk posisjon i markedet for kontorverktøy på mobilen.

Les også: Test av Quickoffice »

Vist frem i forrige uke

Allerde onsdag i forrige uke viste Quickoffice frem programvaren for Android til PC Magazine. Samtidig avslørte utviklerne at de jobber med en versjon til Iphone. Denne var imidlertid ikke klar for demonstrasjon.

Dersom Quickoffice får ut sitt program til Iphone og Android kan de lett torpedere eventuelle planer fra Microsofts side om å slippe Office Mobile til disse plattformene. Det har allerede gått rykter om at Microsoft har Office-planer for Iphone.

Les også sniktitt på Google Android »

Quickoffice for Android forventes å være klart til den første Android-mobilen kommer på markedet. Når dette skjer er imidlertid ikke avklart.

(Kilde: Brighthand.com, PCmag.com)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen