Gladmelding for MMS-brukere

Som kjent har Telenor og Netcoms kunder i besittelse av telefoner med støtte for MMS kunnet sende lyd- og bildemeldinger gratis i hele juni og juli i sommer. Denne generøse markedsføringskampanjen skulle opprinnelig bare vare fram til 1.august, og var et tilbud for å friste folk til å ta i bruk den forholdsvis nye meldingstjenesten. Fra og med 1.august skulle det etter planen koste fem kroner per melding.

Kampanjen har hittil overgått alle forventninger. NetComs kunder sendte 200.000 MMS i juni, mens det i juli imponerende nok er registrert over det dobbelte, og Telenors kunder har dessuten bare i løpet av juli sendt over en million multimediameldinger.

Denne utviklingen er sammen med det stadig økende salget av MMS-telefoner antageligvis hovedårsaken til at NetCom nå har valgt å forlenge kampanjen en hel måned, slik at MMS-brukerne kan glede seg over kostnadsfrie lyd- og bildemeldinger også ut august. Telenor ville forståelig nok ikke være noe dårligere enn konkurrenten, og svarte kort tid etter Netcoms annonsering med å forlenge sin egen gratiskampanje med en måned.

Vi vil påminne den sparsomme mobilbruker om at det er fullt mulig å sende MMS som inneholder kun tekst, som et gratis alternativ til vanlig SMS. Dette forutsetter selvfølgelig at både sender og mottaker er i besittelse av en telefon som har støtte for de populære lyd- og bildemeldingene, og at denne er konfigurert for tjenesten.

Det gjenstår å se om den imponerende utviklingen holder samme kurs også ut august, men vi tør påstå at MMS meldinger er en trend som har kommet for å bli, også etter at operatørene begynner å ta betaling for tjenesten.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen