Test

Gigabyte EP35-DS4

Valget av hovedkort har stor betydning for hvilke øvrige komponenter du kan bruke i datasystemet ditt. Kjøper du et sokkel LGA775-hovedkort, må du kontrollere at det støtter den prosessoren du vil bruke. Videre må du velge om du vil bruke et hovedkort som støtter DDR2- eller DDR3-minne (det finnes riktignok noen modeller med støtte for begge).

Det finnes også en mengde komponenter på hovedkortet å holde styr på, noe som er en god grunn til å kontrollere hva de ulike hovedkortene støtter før du kjøper.

Produsentene velger i tillegg ulike spenningsregulatorer, kondensatorer og andre elektronikkomponenter, noe som kan påvirke mulighetene for overklokking. Til og med BIOS kan ha stor betydning siden ikke alle produsenter tilbyr de samme overklokkingsfunksjonene.

Forskjellige brukere har ulike krav til hva et hovedkort bør tilby. Gigabyte P35-DS4 tilhører mellomsegmentet, men har rykte på seg for å tilby nesten alt toppmodellene har. Nå er det på tide å se nærmere på om den nye "Energy Saver"-versjonen, EP35-DS4, kan leve opp til forventningene.

Testen er skrevet av Öjvind Karlsson fra SweClockers.com. Som et ledd i et redaksjonelt samarbeid er den oversatt og tilrettelagt for Hardware.no.

Gigabyte GA-EP35-DS4   Les mer »

Kommentarer (42)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen