Garmin Nüvifone utsatt til neste år

Garmin Nüvifone ble for første gang presentert på Mobile World-messen tidligere i år, men da var det riktignok bare en prototyputgave med noen skjermbilder som ble vist fram. Garmin lovte den gang at Nüvifone ville komme på markedet i tredje kvartal 2008, altså denne høsten, men nå ser det ut til at vi må vente en god stund til på denne mobilen.
 
Ifølge Mobil.se sier nemlig Garmin at Nüvifone sannsynligvis ikke kan ventes i butikkene før i det første halvåret av 2009, noe som faktisk kan bety at den ikke kommer før om et års tid. Og Garmin skylder på at enkelte mobiloperatører har satt visse krav som de foreløpig ikke har klart å legge til rette for.
 
Kan være teknisk problem
Det svenske nettstedet spekulerer imidlertid i om Garmin har støtt på store tekniske problemer med Nüvifone som vil ta lang tid å fikse. Mobil.se tar likevel høyde for at Garmin har satt en større margin denne gangen, ettersom det ikke er første gang Nüvifone blir utsatt.
 
Garmin Nüvifone skulle opprinnelig bli sluppet i tredje kvartal i år, men ble siden utsatt til fjerde kvartal 2008. Nå er altså GPS-mobilen utsatt igjen.
 

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen