Test

Fujifilm MP-100

Etter som kvaliteten på bilder tatt med mobilen stiger, øker også etterspørselen etter bilderelatert tilbehør til mobilen. Det er Fujifilms MP-100 et godt eksempel på.

Muligheten til å skrive ut bildene mens man er på farten er utvilsomt fristende for mange av oss, og det er ingen tvil om at Fujifilm har fulgt godt med på folks daglige ønsker og behov.

For er man på farten er det ikke alltid så enkelt. Om man så er i indre Sognefjorden eller på toppen av Mount Everest så er fotoforretninger like fraværende. Og skulle man finne en, mangler man ofte utstyret som trengs for å overføre bildene fra telefonen. En løsning som nok mange lener seg til er en vanlig PC med skriver. Men er man på farten, blir dette fort en tung bør som nok de fleste vil slippe.

Og det er her Fujifilms nye MP-100 kommer inn i bildet.


(Klikk for større bilde)

Den lille og lette fotoutskriveren går nemlig på batterier, som betyr at man kan ta i bruk skriveren hvor som helst på jordkloden. Overføringen av bildet fra telefon til skriver skjer via infrarød, og man er dermed fri og frank fra alle former for ledninger og tilkoblinger.

Men hvordan dette skjer i praksis, kan for mange virke som et lite mysterium. I såfall kan kanskje de neste sidene være med på å oppklare hva det er Fujifilm nå har trukket opp av gavesekken.

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Fujifilm MP-100   Les mer »

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex, 10GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen