Fujifilm Axia Eyeplate Mega blir verdens minste

Akamera testet i fjor Logitech Pocket Digital, et av de første SMaL-baserte kameraene på markedet. Første SMaL-generasjon hadde kun VGA-oppløsning, og bildekvaliteten var forferdelig.

Kameraet var ellers raskt i bruk, og hadde god batterikapasitet. I tillegg vekte kameraet berettiget oppsikt på grunn av størrelsen og designen.

Nye Fujifilm Axia Eyeplate Mega er det første kameraet som er annonsert med neste generasjon SMaL-teknologi. Denne byr på vesentlig høyere oppløsning, da SMaLs CMOS-sensorer til konseptet har kommet opp i 1.3 Megapiksler.

Fujifilm har lagt ut en del bilder tatt med det nye kameraet her, og dessverre må vi slå fast at bildekvaliteten fremdeles er forferdelig. Kvaliteten kan sammenliknes med den man får fra mobiltelefoner eller webkameraer, men ikke med skikkelige digitalkameraer.

Utsnittet av et bilde vi presenterer nederst på siden viser den dårlige bildekvaliteten på en tydelig måte. Bildet ser nesten ut som om noen har lekt seg med vannmaling-filteret i Photoshop.

Fujifilm Axia Eyeplate Mega har et oppladbart Lithium-batteri innebygget som skal gi svært god batterikapasitet. Kameraet lades opp via den medfølgende USB-kabelen. Det er utstyrt med SMaLs Autobrite teknologi, som skal gi god bildekvalitet selv om det er kraftige høylys i bildet. Kameraet er kun 8 mm. tykt.

Pris og tilgjengelighet i Norge er ikke kjent.

Mer informasjon finnes i SMaLs pressemelding som vi har gjengitt på neste side.

 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen