Fra bakteriebombe til appelsinduftende mobil

Å snakke tett i mobilen er omtrent like hygienisk som å kysse doskåla på et offentlig toalett, om vi skal tro forskere som forsker på den slags. Forskerne har telt bakterier, og erklært at mobiltelefonen er arneplass nummer en for bakteriestyggedommen.

Men å bli kvitt bakteriene er en smal sak. Og med Dëo fra Kjell Braaten AS kan du sågar gjøre telefonen både duggfrisk og velduftende.

Vel, duggfrisk er kanskje ikke greia, ettersom mobiltelefoner og dugg ikke er noen heldig kombinasjon. Men velduftende blir den i alle fall. 

Spray
Løsningen selges hos velassorterte mobilforhandlere, i form av et sett med en liten sprayflaske med rensevæske og en pusseklut. Du kan velge mellom Deo Aroma, med appelsinduft, mint eller sitron, eller Deo Frukt, som fåes med jordbær-, eple- eller sitronduft. Settet koster 20 kroner.

Å vaske mobilen er ingen dum ide. Fall ikke for fristelsen til å spraye rensevæsken direkte på mobiltelefonen. Da kan fukt trenge inn og ødelegge mobilen. Det samme kan skje om du bruker en for våt klut.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen