Fotoramme for mobilen

Parrot har allerede fått mye skryt for de digitale fotorammene sine, og på årets CES lanserer de en større og forbedret bilderamme med lagringskapasitet på hele 500 bilder.

Den nye fotorammen måler 7 tommer diagonalt over skjermen, og er dobbelt så stor som den opprinnelige fotorammen fra selskapet.

- Vår nye Parrot Photo Viewer 7” er et resultat av den voksende etterspørselen i markedet og et resultat av at kundene våre har fortalt oss at de vil ha en større skjerm å vise frem bildene sine på, sier administrerende direktør i Parrot Henri Seydoux i en pressemelding.

Innrammet på 1-2-3
Det beste med fotorammene fra Parrot er hvor enkle de er i bruk. De er kompatible med alt tenkelig Bluetooth-utstyr, og dermed spesielt godt egnet for bruk sammen med kameramobiler.

Du knipser ganske enkelt et bilde, går inn i galleriet og velger å sende bildet over Bluetooth og vips så dukker det opp i din digitale fotoramme.

- Digitalkameraet og kameramobiler selger som aldri før ettersom forbrukere oppdager hvor morsomt og enkelt det er å knipse bilder og lagre eller sende dem fra seg digitalt, sier han.

Du kan selv velge om du vil vise frem et spesifikt bilde, eller om du vil vise frem alle bildene du har lagret i et lysbildeshow.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen