Fortsatt Yahoo for Trillian

  • Endret
På onsdag varslet Yahoo sine brukere om en sikkerhetsoppdatering som ville utestenge brukere av gamle Yahoo versjoner samt en del tredjeparts programmer. Microsoft gjorde det samme for en måned siden og begrunnet det med en sikkerhetsoppgradering. Yahoo sier at de gjør dette for å redusere muligheten til å utnytte deres nettverk til å sende SPAM.

I dag går Trillian ut med at deres brukere også i fremtiden vil ha tilgang til MSN og Yahoo nettverket. For at brukerne fortsatt skal få tilgang må de oppgradere klientene sine med en patch som selskapet har lagt ut på nettsidene ine. Patchen er laget for gratisversjonen 0.74 og betal-versjonen 1.0.

Spekulasjonen rundt oppgraderingene til Yahoo og Microsoft, går på at selskapene ikke ønsker å ha tredjeparts leverandører som tjener penger på å tilby deres tjenester. Flere tredjepartsselskaper tjener gode penger på salg av reklame og hekte seg på nettverket til for eksempel Yahoo og Microsoft. Dermed har blant annet Microsoft startet med lisensavtaler for disse tredjepartsprogrammene.

Yahoo sperrer brukere av eldre versjoner ute allerede 24. september, mens Microsoft har satt fristen til 15. oktober.

10. september lanserte også Trillian versjon 2.0 av sitt populære program. Les mer om denne versjonen på neste side.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen