Foreldre kan avlytte mobilen

I stedet for å bli koblet til mobilsvar dersom poden ikke svarer når du prøver å nå han/henne, vil samtalen bli besvart automatisk slik at du kan høre hva som skjer der knøttet befinner seg. I tillegg vil bekymrede foreldre kunne kommunisere med dem som eventuelt skulle befinne seg i nærheten av barnet sitt; dette ved hjelp av mobilens høytalerfunksjon.

 

Hva bedriver svigermor?
I tillegg til at bekymrede foreldre skal få bukt med nervene som gjerne oppstår når familiens yngste er ute på egenhånd, er det nye avlyttingssystemet også tiltenkt glemsomme eldre. Ved at forhåndsvalgte telefonnumre besvares automatisk, kan bekymrede slektninger sjekke at den eldre garde også har et bra.

 

Funksjonen kommer med PIN-kode slik at den kan slåes av. Med denne muligheten antar vi at vinninga kan gå opp i spinninga: Majoriteten av ungdom vil antakelig slå av avlyttingsfunksjonen så snart de befinner seg på et sted de vet at ikke verdsettes av mor eller far. Da er det nok mer å hente hos de som betegnes som glemsomme eldre: Oddsen for at de rett og slett glemmer å slå av avlyttningsfunksjonen kan nok forvarlig påståes å være stor.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen