Forbidden Planet remake underveis

J. Michael Straczynski har den siste tiden vært opptatt med å skrive manuset til Clint Eastwoods kommende film "Changeling" med Angelina Jolie i hovedrollen. Nå skal han skrive manuset til gjeninnspillingen av science fiction-klassikeren "Forbidden Planet" fra 1956. Det skriver scifi.com.

Robbie the Robot har blitt en ikonisk sci fi-figur.
Robbie the Robot har blitt en ikonisk sci fi-figur.

Mange regissører

Det er den kjente produsenten Joel Silver som skal produsere filmen via Silver Pictures, og det var Warner Brothers som plukket opp rettighetene til filmen tidligere i år. Så sent som i fjor var det DreamWorks som satt på rettighetene, og før det igjen var det New Line. Både James Cameron, Nelson Gidding og Stirling Silliphant har vært tilknyttet prosjektet opp igjennom årene.

Fjern planet

"Forbidden Planet" forteller historien om en ekspedisjon som er sendt fra jorden for å undersøke en forskerkoloni på en fjerntliggende planet. Der finner de to av medlemmene - en man som har fått fordoblet sitt intellekt som følge av utenomjordisk teknologi, Dr Morbius., samt hans datter. De har begge klart å berge seg unna et monster som befinner seg på planeten. Filmen er løst basert på Shakespeares teaterstykke "Stormen".

I den originalen filmen, som ble regissert av Fred Wilcox, hadde Walter Pidgeon, Anne Francis og Leslie Nielsen i hovedrollene, men filmen er kanskje mest kjent for karakteren Robbie the Robot.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen