Fjernkontrollen er en tavle-PC

LED TV Couple i bruk
(Foto: Samsunghub)
LED TV Couple i bruk (Foto: Samsunghub)

Samsung har lansert LED TV Couple – en avansert fjernkontroll som i realiteten er en tavle-PC. LED TV Couple kommer med 7-tommers trykkfølsom skjerm og kommuniserer med TV-en over det trådløse nettet (802.11n).

Fjernkontrollen, eller skal vi si Tavle-PC-en, drives av en RMI Alchemy Au1250-prosessor på 700 MHz. Det gir nok kraft til at video også kan sees på selve LED TV Couple-enheten.

TV-programmer kan streames direkte til enheten. Dermed kan man tenke seg at LED TV Couple også tas med til andre rom – f.eks. kjøkkenet, for bruk som en ekstra-TV. Ellers har du mulighet til å spille av media-innhold som bilder og film fra andre enheter på nettverket.

LED TV Couple fungerer naturligvis også som en avansert fjernkontroll, du får opp visuelle programguider m.m. Og når den ikke er i bruk som fjernkontroll eller TV kan den brukes som en fotoramme.

Fjernkontrollen leveres sammen med en 55-tommers LED LCD-TV fra selskapet, men denne kombinasjonen er foreløpig kun lansert i Korea. Det er ikke kjent når LED TV Couple blir tilgjengelig her til lands.

Se flere bilder og video hos Engadget.

(Kilder: Engadget, Tmcnet, Pocket-lint, Samsung Hub

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen