Finale i forumets fotokonkurranse

Runar Afset, moderator på forumet, har prisverdig tatt på seg jobben med å organisere månedlig fotokonkurranse på forumet, åpent for alle registrerte brukere.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Vinneren hver måned har gått videre til finalen, som har startet nå. Gå konkurransesiden på forumet for å se finalistene, og stemme på din favoritt. Du må være logget inn for å kunne stemme.

Dette er en fotokonkurranse som forumbrukerne kjører helt i egen regi, men redaksjonen synes likevel det er et så prisverdig tiltak, at vi ønsket å stille med en premie til finalen.

Etter litt jobbing, har vi kommet opp med noe vi tror er en fin premie, nemlig et julerødt Canon Ixus i zoom - et svært kompakt, lite lommekamera, som Canon Norge har vært så vennlige å donere til fotokonkurransen.

Vi er selvfølgelig klar over at man ikke kommer til finalen i konkurransen, uten å allerede ha et kamera, men dette er så lite og hendig, at du kan ha det med deg over alt, og det er det mange som ønsker seg som et supplement. Og hvis ikke er det en flott presang.

Så ta en kikk på de fantastiske finalebildene, og gi din stemme. Avstemningen slutter 30. desember kl. 22.00.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen