Fildeling via Gmail

Fildeling via Gmail har en del fordeler, hvor den største kanskje er at du henter ned filene direkte fra Googles servere. Men for å bruke tjenesten blir du nødt til å gi fra deg innloggingsinformasjonen til Gmail-kontoen din, og det kan derfor være lurt å opprette en ekstra konto dersom du skal benytte deg av tjenesten.

G2G Exchange, som for øyeblikket er nede på grunn av mye trafikk, har foreløpig en ganske liten brukermasse; omtrent 600 brukere delte 11GB med data da BetaNews sjekket natt til i dag. Tjenesten er utviklet av en nederlandsk student, og han innrømmer at tjenesten foreløpig har noen feil og mangler. For å laste opp filer, må du enten bruke programmer som Gmail Drive eller RoamDrive, eller sende deg selv en e-post med filen vedlagt. Og så har jo Gmail en begrensning på 10MB pr. vedlegg.

Tjenesten er foreløpig i betafasen, og det usannsynlig at den vil bli gående særlig lenge. Google kan ikke la brukerne bruke Gmail til utstrakt fildeling, spesielt ikke dersom det dukker opp piratkopiert materiale fra tjenesten. Google har ikke tidligere forsøkt å stenge ute programmer som Gmail Drive.

Du kan prøve å besøke tjenesten selv på dutchmega.nl/G2G, men for øyeblikket er nettsiden nede på grunn av for mye trafikk.

Kilde: BetaNews

Kommentarer (13)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen