Feature Rapport fra innsiden: American Megatrends Inc

(Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no)

Nordmann snudde opp ned på asiatisk arbeidskultur

Vi besøkte AMI, som driver med mye mer enn de fleste tror.

Taipei/Tek.no: Det begynner å bli en stund siden vi var i Taipei i forbindelse med årets teknologifest på Computex, men likevel er det mer som må frem i lyset. I Taiwan finner du en fantastisk mengde med teknologiselskaper, og du kan gjerne omtale Taiwan som østens svar på Silicon Valley.

Da vi besøkte Taiwan og Taipei nå i juni var det mange ting som stjal oppmerksomheten vår, men noe det aller siste vi rakk å få med oss var et høyst utilsiktet besøkt hos selskapet American Megatrends Inc. Foranledningen var et møte med sjefen for den taiwanske delen av American Megatrends Inc, som tilfeldigvis kommer fra Norge. Fordomsfulle som undertegnede er regnet jeg ikke med at det skjedde noe mer under det taket enn litt BIOS-koding i ny og ne. Det var en tabbe jeg helst ikke gjør igjen.

Det var aldri planen at vi skulle dra innom hovedkvarteret, men det avtalte møtet med Clas Sivertsen på selve messen ble litt forsinket. Kombinert med at jeg selv var ute etter tørket shitake-sopp for å ta med hjem, ble enden på det hele at vi tok møtet i bilen mens Sivertsen tilbød seg å svippe meg innom et par markeder på veien til kontoret.

Les kommentarene (1)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen