Få fastnummer på mobilen

Ønsker du å kvitte deg med hustelefonen, men har et nummer du ønsker å beholde? I Sverige har Telenor nå lansert en tjeneste som lar deg gjøre akkurat det. For 50 kroner måneden kan du koble et fasttelefonnummer opp mot mobiltelefonen, og med det også ringe til ordinære fasttelefonpriser - til mobilen.

Ring til fasttelefonpris

(Foto: Istockphoto/mihaicalin)
(Foto: Istockphoto/mihaicalin)

Tjenesten Mobil Hemtelefon kommer som et tillegg til eksisterende mobilabonnement, og lar deg bruke eksisterende fastnummer eller nytt - alt ettersom. Når noen ringer deg på fasttelefonen vil samtalen gå til mobilen, men da til ordinær fasttelefonipris. Dette er i Sverige mellom 23 og 11 øre alt etter når på døgnet du ringer.

Når du ringer et annet fasttelefonnummer i Sverige betaler du også fasttelefonipris, ikke mobilpris, for samtalen.

Løsningen fungerer også i utlandet, men da med ordinære mobilpriser. Dette gjelder imidlertid ikke for personer som ringer deg på fasttelefonnummeret, der de vil bli fakturert for fasttelefonpriser, mens du vil få det øvrige mellomlegget.

Les mer om tjenesten på Telenors hjemmesider >>

Kun Sverige foreløpig

Tjenesten er dessverre kun tilgjengelig i Sverige, men dersom det skulle vise seg å være en suksess ville det overraske stort om det ikke også fant veien til Telenors eget hjemmemarked her hjemme.

(Kilder: Mobil.se)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen