Er dette Motorolas mediamonster?

Ytterskjermen til V9 blir gigantisk.
Ytterskjermen til V9 blir gigantisk.
I kjent Motorola-stil, blir ikke V9 tykk.
I kjent Motorola-stil, blir ikke V9 tykk.

- Det kommer et nytt mediamonster fra Motorola med fantstiske videomuligheter, sa Motorola-sjef Ed Zander 9. mai. Her er de nye bildene av det som ser ut til å være multiamediamobilen alle snakker om, og som skal ta opp konkurransen med Apple iPhone. Den er foreløpig kjent som Lazr V9.

På bildene ser vi at mobilen utmerker seg med en utvendig skjerm, som skal være på ikke mindre enn to tommer. Dette er langt over noe annet Motorola har plassert på sine kamskjellsmobiler. Eller noen andre produsenter for den saks skyld.

Følgende stikkord la Zander i ordet multimediamonster:

  • Full tilgang til internett
  • Forbedret støtte for musikk, video og bilder
  • Visning av video i DVD-kvalitet og 30 bilder i sekundet

Disse tre punktene må vi altså forvente at mobilen skal innfri. For at mobilen skal vise video i DVD-kvalitet, må en av skjermene ha en høy oppløsning. Det mest innlysende er at den innvendige skjermen får en oppløsning på 640 x 480 pikslers oppløsning.

Større skjerm inni?
Designmessig ligner mobilen på tidligere kamskjellstelefoner fra produsenten. Men det ser ut som den øvre delen har blitt større, forhåpentligvis for å få plass til en stor skjerm på innsiden.

Av minne skal V9 ha 512 MB innebygget, men dette er kun et ubekreftet rykte. Det er nærliggende å tro at den i tillegg får støtte for minnekort, slik at du kan utvide kapasitete ytterligere.

Skal ta rotta på iPhone
V9 skal avdukes i morgen, 15. mai, ifølge ryktene . Det er en måned før iPhone kommer i salg. Som kjent er både Apple og Motorola mildt sagt giganter i USA, så at dette kan bli spennende er det ingen tvil om. Hvis ryktene stemmer altså.

(Kilder: Phonenews.com, Engadget)

Kommentarer (12)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen