Dropper eget selskap

Da Telenors monopol på opplysningstjenester i Norge opphørte for noen år tilbake, opprettet operatøren datterselskapet 1881, som skulle erstatte profilen til den gamle Opplysningen.

Nå har Telenor imidlertid funnet det for godt å droppe samarbeidet med sitt eget datterselskap i forbindelse med operatørens WAP-portal, wap.telenor.no.

I stedet har Telenor inngått et samarbeid med søkeselskapet Eniro, som eier både Gule Sider og Telefonkatalogen. Dermed kan alle som ønsker det, søke i både Telefonkatalogen og Gule sider via SMS eller Telenors WAP-portal.

I en pressemelding fra Eniro heter det i følge digi.no at "Eniro ble foretrukket foran Telenors eget søkeselskap, 1881."

– Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby våre brukere den mest populære tjenesten på mobiltelefonen, nemlig informasjonssøk, forteller Lars Christian Luel, direktør for private produkter i Telenor.

For å søke i Telefonkatalogen og Gule Sider via mobiltelefonen, må du enten betale stykkprisen på SMS-søk, eller for datatrafikken som genereres når du søker via WAP.

(Kilde: Digi.no)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen