Drømmen om en ny Samsung

Forhåpentligvis følger mobilprodusenten med på det alle initiativrike entusiastene driver med. For vi vil gjerne se at elementer fra gjennomførte mobilkonsepter som Samsung SLIQ blir plukket opp og videreført.

SLIQ er laget av den amerikanske designstudenten Mike Serafin, som tydeligvis har latt seg inspirere av Motorola da han navnga konseptet sitt.

Som Iphone

Mobilen er ment for forretningsreisende som trenger en lekker enhet med funksjoner de kjenner igjen fra mobiltelefon eller PDA. Konseptet har ikke noe ordinært mobiltastatur, men er utstyrt med et såkalt avansert trykkfølsomt grensesnitt i likhet med Apple Iphone.

Mest interessant er det kanskje at den har et eget håndtak for at det skal være mulig å lade batteriet manuelt dersom det er nødvendig. Vi har også sansen for det medfølgende/påmonterte Bluetooth-headsettet.

Ut fra designskissene skal ikke mobilen være mer enn 10 millimeter tykk og ha et materialvalg som kan gjøre den virkelig populært. Så nå får vi bare håpe at Samsung tar hintet. At konseptet ser lekkert ut er i hvert fall hevet over enhver tvil.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen