Dette frokostbordet er et nettbrett

Dette frokostbordet er et nettbrett

New York Times har utviklet spisebord med touchscreen og nyheter.

I en hverdag med stadig større konkurranse om leserne, er avisene ofte på jakt etter nye former å få vist sitt innhold på. Ipad og andre nettbrett har lenge vært ibruk hos mange. Imidlertid har ingen ønsket å gjøre mer ut av det enn New York Times`sitt utviklingsteam. De har rett og slett laget et bord hvor du kan lese nettutgaven av avisen deres ved hjelp av touchscreen, melder engadget.com.

For å få til dette bruker Times`utviklere touchscreen-teknologien til Microsoft surface. Dette gjør det mulig for brukerne å gå inn på deres applikasjon og scrolle seg gjennom avisens nyhetsliste. Ifølge utviklerne kan flere ved bordet bruke tjenesten samtidig og velge hver sin nyhet. Mulighetene for interaksjon ved frokostbordet er også større enn for eksempel Ipad.

Interaktivt bord

– Både de enkelte artiklene og bildene kan forstørres, forminskes eller flyttes rundt på bordet om ønskelig. Dermed kan man dele artiklene med de andre man deler bord med. Man kan også dele artiklene gjennom Facebook eller sende de til venner på den vanlige måten, forteller en av utviklerne på Youtube-videoen under.

Når eller om dette bordet blir tilgjengelig kommersielt vites ikke, men det kunne vært en kjempekul gadget for kaffebarer og serveringsteder å tilby nyhetshungrige kunder. Kort fortalt fungerer bordet som en kjempestor IPad. Forskjellen er bare at man lettere kan drikke kaffe, spise frokost og lese nyhetene samtidig. Det eneste minuset med bordet er kanskje at man blir nødt til å vaske det mye oftere?

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen