(Bilde: Hardware.no)

Dette gir deg best underholdning på langtur

Vi hadde mer enn nok tid å teste alternativene på.

Hvis du allerede er godt vant med 15-timers interkontinentale flyturer på økonomiklasse, så vet du sannsynligvis hvor viktig det er å ha med seg et tidsfordriv. Selv om enkelte sovner så snart de sitter i et flysete er det begrenset hvor lenge man klarer å slumre sammenhengende, og er du av den snorkete typen ender det uansett gjerne med at sidemannen dulter deg våken med albuen.

I alle timene du skal være våken må du dermed få tiden til å gå på et vis. Nå har riktig nok mange flyselskaper begynt å få på plass noen respektable underholdningsløsninger i seteryggen foran deg, dog gjerne med begrenset utvalg på en sliten, 6-tommers trykkskjerm. Andre selskaper kjører obskure tegnefilmer uten lyd på felles-skjermer, og det er på de beste flyene de har. Det sikreste er dermed å ha med seg sin egen underholdning ombord, og i dag vil vi prøve å finne ut hva som er best.

For å holde testen mest mulig realistisk foregår den ved 30 000 fots høyde, med en marsjfart på drøyt 900 kilometer i timen. At vi tilfeldigvis er på vei til Computex-messen i Taiwan samtidig får så være.

Les kommentarene (25)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen