Drøssevis av våre favorittprodukter er på kjempesalg i dag. (Bilde: Montasje: Tek.no)

Dette er Black Friday-tilbudene du bør slå til på

Tek-redaksjonen har funnet sine absolutte favoritter.

Black Friday-salget er i full gang – og mange butikker tjuvstartet til og med og har hatt salg hele uken. Det er imidlertid i dag, fredag, som er den store dagen da du kan gjøre de aller beste kuppene.

Noen tilbud er bedre enn andre, og noen er så gode at du bør slå til med en gang om du har råd til det. 

Vi i Tek.no-redaksjonen har sjekket tilbudene på noen av produktene vi har mest lyst på selv.

Her er noen av de beste kjøpene vi mener du kan gjøre i dag:

Samsung UE65JS9505: Overgår OLED-TVer

Pris før: 64 990 kroner
Pris nå: 29 994 kroner

Denne 65-tommers LCD-TV-en fra Samsung måtte du nylig ut med over 60 000 kroner for å sikre deg, men nå får du den på tilbud til under halve prisen. 

Da vi testet den i mai i år skrev vi at TV-en setter en helt ny standard for LCD-TV-er, og at den på mange områder faktisk overgår konkurrentenes OLED-TV-er. Spesielt er fargene imponerende. Det eneste vi hadde å utsette på den var at den kostet omtrent like mye som en god bruktbil. Men i dag gjør den altså ikke det lenger.

Les testen av Samsung UE65JS9505 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Sony Xperia Z5 Compact: Knallbra mobil i liten størrelse 

Pris ved test: 5590 kroner
Pris nå: 4490 kroner

Sony Xperia Z5 finnes i flere størrelser, og Compact-versjonen er den du bør velge om du foretrekker en liten og kompakt toppmodell som ikke tar for stor plass i lommen. 

Z5 Compact er en herlig liten mobiltelefon med et svært godt kamera. Den har svært kraftig maskinvare og spesifikasjoner på linje med de råeste toppmodellene. Når telefonen også er vanntett og kommer med mye smart programvare, er det egentlig ikke så mye å lure på nå som du kan spare rundt 1000 kroner ved å slå til på det beste Black Friday-tilbudet.

Les testen av Sony Xperia Z5 Compact »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Sony Xperia Z5: Vanntett toppmodell

Pris ved test: 6900 kroner
Pris nå:
5490 kroner

Også den store versjonen av Xperia Z5 er på tilbud i dag. Da vi testet telefonen i oktober kostet den rundt 6900 kroner, nå får du den på tilbud til under 5500 kroner. 

Xperia Z5 har svært kraftige spesifikasjoner, blant annet en Snapdragon 810-prosessor og en 5,2-tommers skjerm med Full HD-oppløsning. Telefonen er vanntett, og den har fått et bedre kamera enn i den forrige toppmodellen, Z3+. Nytt er også at telefonen har fått fingeravtrykksleser. Alt i alt er Xperia Z5 en knallbra mobil, enten du skal bruke den til jobb eller underholdning.

Les testen av Sony Xperia Z5 »
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Asus RT-AC87U: Fantastisk ruter til fantasipris

Pris ved test: 2 300 kroner
Pris nå: 1290 kroner

Selv om både Asus og konkurrentene har kommet med nye modeller, er fjorårets Asus RT-AC87U fortsatt en av de råeste ruterne du får kjøpt. Og når ruteren nå er satt ned med bortimot en tusenlapp sammenlignet med hva den kostet da den kom, så er det ikke så mye å lure på.

RT-AC87U er en avansert tobåndsruter som er fullstappet med avanserte muligheter. Den er en av de aller raskeste trådløse ruterne på markedet, og den er også blant de mest brukervennlige. 

Les testen av Asus RT-AC87U » 
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

D-Link DIR-890L: En av de beste trebåndsruterne

Pris ved test: 2900 kroner
Pris nå: 1990 kroner

Hvis du har veldig mange duppeditter i nettverket ditt, kan det være lurt å velge en trebåndsruter – altså en ruter som har to 5 GHz-nettverk i tillegg til 2,4 GHz. 

Akkurat nå er det knalltilbud på D-Links toppmodell. Ruteren er rask, og brukergrensesnittet er intuitivt. Mange kjekke funsjoner er på plass som gir deg mulight til alt fra å strømme multimediainnhold via DLNA til TV-er og smartmobiler, bestemme når internett på podens iPad skal kuttes eller hvilke enheter som skal kobles til hvilket bånd.¨

Les testen av D-Link DIR-890L »
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Asus ROG Swift PG2790Q: En helt rå spillskjerm

Pris ved test: 8400 kroner
Pris nå: 
6990 kroner

Asus' Rog Swift-serie er laget for kravstore spillere, og den nyeste modellen i familien, PG279Q, er kanskje den aller beste spill-skjermen du kan kjøpe i øyeblikket – og med dagens Black Friday-tilbud kan du gjøre et røverkjøp.

Den 27 tommer store skjermen har oppløsning på 2560 x 1440 punkter, og bildekvaliteten er suveren. Skjermen er en drøm å spille på, og til tross for at den har IPS-panel klarer den å levere bilder med rask presisjon. Du kan til og med overklokke den, så den kan gi hele 165 bilder i sekundet.

Les testen av Asus ROG Swift PG2790Q »
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Apple Magic Trackpad 2: Genial pekeplate

Pris ved test: 1490 kroner
Pris nå: 1289 kroner

Apple Magic Trackpad 2 er utvilsomt den beste pekeplaten vi har brukt, og en solid oppgradering fra den forrige modellen. Med denne får du Force Touch-støtte – og pekeplaten er også flatere og responderer på trykkene dine like bra uansett hvor på platen du trykker. Det at platen er stor er også en kjempefordel.

Har du ikke en MacBook med Force Touch-pekeplate fra før, får du faktisk utnyttet en del funksjoner i OS X som du ellers ikke ville fått brukt. Magic Trackpad 2 er fortsatt dyr – men du kan spare en hundrelapp eller to ved å kjøpe den i dag.

Les testen av Apple Magic Trackpad 2 »
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Asus ZenBook UX305: Rålekkert MacBook-alternativ

Pris ved test: Ca. 10 000 kroner
Pris nå: 7 990 kroner

ZenBook UX305 er en helt lydløs og syltynn Ultrabook som nok vil tiltrekke seg langt flere blikk enn den gjengse bærbare. Da vi testet den tidligere i år påpekte vi at den ikke bare var ekstrem tynn, men at den også virker veldig solid bygget.

Kabinettet er laget i aluminium, og på mange måter ligner den på Apples MacBook Air. Den modellen som er på tilbud nå har en litt kraftigere prosessor enn den vi testet, men er ellers ganske lik. Den har en ganske bra IPS-skjerm med oppløsning på hele 3200 x 1800 punkter.

Les testen av Asus ZenBook UX305 » 
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Marshall Kilburn: Ingen spiller bedre enn denne

Pris ved test: 2595 kroner
Pris nå: 1345 kroner

Det er vanskelig å si annet enn at dette er de tre kiloene høyttaler som har imponert oss mest gjennom mange år med lytting til små, trådløse høyttalere. Tross at lyden gjennom den fysiske inngangen ikke alltid er like god, er dette først og fremst en Bluetooth-høyttaler, og den gjør jobben bedre enn alle konkurrenter vi har hørt i samme størrelses- og prisklasse.

Liker du å spille høyt, er Marshall Kilburn et veldig godt valg – og når du samtidig kan spare minst 1200 kroner på den i dag er det ikke så mye å lure på.

Les testen av Marshall Kilburn »
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Xbox One: Mye å spare på Microsofts spillkonsoll

Pris ved test: Ca. 3 500 kroner
Pris nå: 2 290 kroner 

Microsofts nye spillkonsoll koster vanligvis godt over 3000 kroner for versjonen med 500 GB harddisk. Nå får du den på tilbud til under 2300 kroner.

Xbox One et friskt pust om man sammenligner med foregående generasjon, og etter at vi testet den har den også fått oppdateringer som gjør den enda bedre. 

Håndkontrollen er nemlig forbedret på mange områder, hvor grepet og ergonomien faller i smak hos oss. Den er bedre egnet for lange intense kamper i spillverden, og er fortsatt et soleklart førstevalg i vår bok.

Les testen av Microsoft Xbox One »
Finn beste pris på Prisguide.no » (kommersiell partner) 

Få også med deg vår gigantoversikt:
Disse butikkene har Black Friday-tilbud i dag »

Har du kommet over tilbud du mener er vanvittig bra? Del dem med oss i kommentartråden nedenfor!

Prisguide.no er en kommersiell partner til Mediehuset Tek. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguide her »

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (38)

Forsiden akkurat nå

Til toppen