HTC Titan er en av telefonene som kan bli etterlatt når neste generasjon Windows Phone kommer.

Det er ikke sikkert du kan oppgradere

De siste dagene har det hersket full forvirring rundt Windows Phone.

Nettet har eksplodert med rykter omkring Windows Phone de siste dagene. Årsaken er at en utvikler med tett forhold til Microsoft og operativsystemet sa at alle dagens Windows-telefoner lar seg oppgradere.

Kort tid etter at påstanden var plukket opp av de fleste teknologimediene i verden kom en annen Microsoft-insider med stikk motsatt påstand – nemlig at ingen av dagens Windows-telefoner vil la seg oppgradere til kommende Windows Phone 8.

Mente å uttale seg om apper

Nå snur også mannen som var opphavet til bråket på flisen. Nuno Silva sier nå at det han egentlig mente å si var at alle dagens Windows Phone-apper vil fungere på neste generasjon Windows Phone, og at ut over det sier ikke Microsoft noe om den kommende versjonen.

Dette er den samme informasjonen som også Microsoft kontret med da ryktene om oppgraderingsmuligheter begynte å spre seg.

Lite informasjon fra Microsoft

Foruten at appene vil fungere som før holder Nokia kortene svært tett til brystet når det gjelder Windows Phone 8. Operativsystemet med kodenavn Apollo er forventet å dukke opp utpå høstparten.

Usikkerheten omkring operativsystemet kommer svært ubeleilig for Nokia, som håper å snu på dalende markedsandeler ved hjelp av den nye Windows-baserte Lumia-serien.

Les også: Selv operatørene skroter Nokia

(Kilder: slashgear.com, theverge.com, wmpoweruser.com)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen