Design-Bluetooth fra Bang & Olufsen

Da Bang & Olufsen lanserte sin designmobil Serene ble den møtt med svært varierende kritikker. Telefonen ble omtalt som alt fra et ”designvidunder” til en mellomting mellom en reisevekkerklokke og en isskrape.

Nå har Bang & Olufsen kommet med nytt og matchende tilbehør, under det svært lite spennende navnet EarSet 2. Og denne gangen er smaken som baken – enten liker du, eller så liker du ikke designen på hodesettet.

Bøyle, klaff og arm
Bang & Olufsens hodesett likner nemlig ikke på noen av de andre Bluetooth-hodesettene vi har sett den siste tiden. Fargene på hodesettet er riktignok svart og grått, men designen forøvrig er ganske annerledes.

Det 22 gram tunge hodesettet har en bøyle som går bak øret og en liten rund klaff som dekker øret. Mikrofonen sitter i en liten arm som går frem mot munnen. Spesielt lite og diskret er det med andre ord ikke.

Under klaffen skal det skjule seg et svært godt lydanlegg som både filtrerer ut bakgrunnsstøy og sørger for svært god stemmegjengiving. I tillegg skal hodesettet være designet for mange timers bruk, og være svært behagelig å ha på seg.

Hodesettet skrus av og på ved å brette det ut og folde det sammen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen